Exo blir megastor

Barnespeilet
lø. 14 sep. 12.00 - 12.45
Kulturhuset Ælvespeilet
Scene II
lø. 14. sep.
12.00 - 12.45
Billetter

I Exo Kids’ andre fortelling og album blir romvesenet Exo med til jordkloden og flytter inn i kommoden hos sin bestevenn, Tilly. Men hverdagen blir kjedelig for Exo når Tilly tilbringer mesteparten av tiden på skolen og i fritidsaktiviteter der Exo ikke føler seg hjemme. Hver gang Exo prøver å bli med Tilly og vennene hennes, blir han møtt med uønsket oppmerksomhet på grunn av sin annerledeshet.

I stedet trekker han gardinene for og flykter inn i dataspillenes fantastiske verden. Her finner han endelig sin plass og får venner som ikke bryr seg om hvor han kommer fra eller hvordan han ser ut. Dette uendelige universet av spennende opplevelser hjelper ham å glemme den grå hverdagen. For første gang på flere lysår føler Exo at han passer inn.

Problemet oppstår når Tilly selv får det vanskelig og oppdager at bestevennen ikke lenger ser ut til å bry seg. Hvordan skal Tilly nå nå frem til Exo og få vennen sin tilbake? Dette blir en utfordrende reise for Tilly, der hun må finne en måte å forstå og støtte Exo på, selv når de befinner seg i ulike verdener. 🌟

Passer for barn fra 5 til 10 år.