Personvernerklæring for Kulturhuset Ælvespeilet

Personvernerklæringen beskriver hvordan Kulturhuset Ælvespeilet samler inn og bruker personopplysninger. Ansvaret for å bestemme formålet med behandling i Kulturhuset Ælvespeilet er delegert fra rådmannen, til kultursjefen. Kulturhuset Ælvespeilet, ved salgsansvarlig, er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger.

Erklæringen inneholder opplysninger du har krav på når det samles inn opplysninger fra Ælvespeilets nettsted (personopplysningsloven § 19) og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger (personopplysningsloven § 18 1. ledd).

Behandling av personopplysninger på www.ælvespeilet.no

Salgsansvarlig  har det daglige ansvaret for Kulturhuset Ælvespeilets behandlinger av personopplysninger på ælvespeilet.no med mindre annet er oppgitt. Det er frivillig for den som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester. Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert. PEPPERED er Ælvespeilets databehandler og er vår leverandør for utvikling og vedlikehold av nettstedet.

Ælvespeilet sender ut nyhetsbrev på e-post 2-4 ganger pr. måned. For å motta programinformasjon registrerer du kun din e-postadresse. PEPPERED er databehandler for nyhetsbrevet. E-postadressen lagres i en egen database. Adressen deles ikke med andre og slettes når du sier opp abonnementet. Epost-adressen benyttes kun til våre utsendelser på epost.

Behandling av personopplysninger i billettsystemet TIX og kortbehandler NETS.

TIX er en billettpartner på det skandinaviske markedet som håndterer og selger billetter til Ælvespeilets arrangementer. TIX er representert på det svenske, norske, danske og islandske markedet.

Personopplysningene som behandles er billettkjøpers for- og etternavn, adresse, sted, postnummer, land, telefon og epost. Opplysningene er knyttet til kjøpshistorikk.

Formålet med behandlingen er utsendelse av billetter pr. epost, identifisering av eierskap til billetter og kontaktpunkt ved avlysninger o.l.

Valgfri lagring av utløpsdato på ledsagerbevis og antall tilknyttede ledsagere gir mulighet for kjøp av slike billetter over telefon. Det er også mulig å kjøpe billetter i Ælvespeilets utsalg uten å gi fra seg personopplysninger.

TIX sine vilkår og betingelser finner du her.

NETS tilbyr Nordens største utvalg av enkle og sikre betalingsløsninger på nett og er i dag er Nordens ledende betalingsleverandør, representert i 20 land med over 15 000 kunder og over 2 milliarder transaksjoner.

NETS sine vilkår og betingelser finner du her.

Nettstatistikk

Kulturhuset Ælvespeilet benytter Google Analytics for å spore antall besøk og generell brukeratferd på nettstedet. IP-adresser lagres ikke, IP-anonymisering er aktivert.

Informasjonskapsler (cookies) er små tekstfiler som plasseres på din datamaskin når du laster ned en nettside. Ælvespeilet.no bruker cookies fra følgende firmaer: Google Analytics, Meta og Tix.

Google analytics – Ælvespeilet.no bruker bruker Google Analytics for å se hvordan brukere benytter nettsiden; F.eks. tidsbruk, sidevalg, demografi, geografi, interesser og teknologi. Informasjonen benyttes til å lage statistikker og Ælvespeilet benytter disse i hovedsak til å måle mengden besøk fra ulike plattformer som laptop, mobil eller nettbrett.

Google tilbyr også retted annonsering basert på brukeradferd gjennom Google Display Network som velger ut relevante annonser basert på interesser. Samlede data lagres i 14 måneder før de blir slettet automatisk

Meta – Ælvespeilet.no benytter en pixel fra Meta som måler hvor effektiv Meta/Facebook-annonseringen vår er. Den benyttes til å optimalisere annonsekampanjer ved å sjekke hvilke annonser som leder til et salg.

Personvernerklæring for Porsgrunn kommune

Les oppdatert personvernerklæring for Porsgrunn Kommune her.