Piraten og papegøya

Barnespeilet
lø. 15 feb. 12.00
Kulturhuset Ælvespeilet
Scene II
lø. 15. feb.
12.00
Billetter

Denne klønete, men kvikke piraten har norgesrekord i ballongdyr og atlanterens dårligste ordspill, og tilbyr et kanonbra show til glede og forvirring for store og små landkrabber.

Tidligere var han kaptein for en hel bande pirater, men den eneste som er igjen nå er Polly, havets mest nebbete  papegøye som spenner trebein for kapteinen og vagler i salaten.

Likefullt vil knuff  gjerne vise frem sine fantastiske sjømannskunster, men får det ikke helt til, da ikke alt går helt etter planen. Men så lenge banden ler, er kapteinen fornøyd.

Dette er et et stormende artig og delvis genierklært show for store og små sjøulker, og drukner  i tryllekunster, akrobatikk, slaptsick, tørr og ikke så tørr humor, ballongkunstnenrier og annen moro. Leveres med lattergaranti. Om mytteristene ikke ler, er showet gratis, og Kaptein Knuff går frivillig planken, og vasker alle doene med tannbørsten.
Om Tobias: 
 
Tobias Vik er en av norges ledende aktører i barneteater, og  har turnert over store deler av verden siden 90 tallet. Han kommer fra en teaterfamilie der underholdning for barn har stått sterkt i flere generasjoner.