Grenland Friteater: En Sommernattsdrøm

PIT
to. 30 mai - lø. 8 juni
to. 30. mai
-
lø. 8. juni

(Forestillingen har Early bird priser t.o.m. 31.12.2023)

Hvordan går det når Friteatret gir seg i kast med en av teaterhistoriens største klassikere? Nemlig En midtsommernattsdrøm av selveste Shakespeare; den udødelige forviklingskomedien om kjærligheten, den plutselige, den uberegnelige, den altoppslukende kjærligheten. Hvem går av med seieren når foreldregenerasjonen vil bestemme over de unges drifter og kjærlighet? Og hva skjer når seremonimester Pukk og de underjordiske spiller menneskene et puss? Eller når amatørskuespillertruppen setter opp en improvisert tragedie? Mye forunderlig kan skje i skogen årets mest magiske natt.   

Alt dette, og mere til, får du svar på når Grenland Friteater byr opp til dans på Sundjordet fra den nestsiste dagen i mai. Vi kan love en usedvanlig løssluppen, uhøytidelig og humørfylt forestilling i sommernatten.

Forestillingen spilles under åpen himmel, billetten inkluderer mat i pausen, og baren er åpen!

Helt siden PITs oppstart i 1995 har vi ønsket å sette opp En midtsommernattsdrøm og omsider synes vi tiden er moden. Grenland Friteater står ved et veiskille, teatret er på vei inn i et generasjonsskifte. Noe denne uærbødige oppsetningen vil bære tydelig preg av.

 

Originalmanus: William Shakespeare
Regi: Lars Vik
Koregraf: Jannicke Abrahamsen
Komponist: Guttorm Guttormsen

Medvirkende: Grenland Friteaters ensemble, i friskt samspill med utvalgte frilansere og talentfulle unge amatører.

Varighet: 2t 30m inkl. pause