Nina Ossavy «Sanger fra psykosen»

PIT
to. 6 juni 20.00
Karjolen
to. 6. juni
20.00
Billetter

SANGER FRA PSYKOSEN 

At en mann får et nervøst sammenbrudd og strander i Kiel kan vel umulig være noe å plage omverden med? For ikke å si bringe det opp på en scene og lage en teatral konsert? Joda, når Batty Lind bretter ut den dramatiske historien om sitt eget liv, sin flukt og psykose med påfølgende innleggelse blir det både sårt morsomt og dypt rørende. Gjennom sangene skriver Batty sitt eget liv. (På engelsk betyr Batty betyr underfundig, eksentrisk). Sammen med Nina Ossavy og bandet har han skapt en teatral konsert som åpner et vindu inn til en type erfaring vi gjerne tier om.  Det er vittig, trist og med musikk man kan danse til.  

Bandet:
Bjarte Lind Karlsen, kalt Batty, er en erfaren trommeslager og har i en årrekke spilt i ulike band i Grenland som Neperud, Scream Opera og Edgars.  
Musikken er laget av Carsten Cesh Holt og John Peter Støa. Teksten er utviklet av Nina Ossavy, i samarbeid med Batty. Med på scenen er også trommeslager Kim Wild og den pur unge bassisten Alma Ossavy på 14 år.  

Regi Nina Ossavy

"Nina Ossavys Sanger fra psykosen hadde urpremiere på Friteatret. Til tross for tittelen, er dette en varm og morsom konsert som jeg kan anbefale.»
Cristina Gómez Baggethun, Norsk Shakespeartidsskrift
"Befriende galskap. … Om ikke Nina Ossavy og bandet har knekt koden til psykosen som lidelse, så har de i alle fall knekt koden til å formidle den. "
- Erland Kiøsterud
"Det var SÅ fint, trist, komisk og alt på én gang! Tusen takk."  
- Signe Salvesen
"Fantastisk forestilling. Tema, musikk og fremføring satt som hånd i hanske For et mot og for en kraft."  
- Hilde Sti 

 

KJØP PERSONLIG FESTIVALPASS NÅ!

(Festivalpass gir 50% rabatt på én billett til alle forestillinger, unntatt En Sommernattsdrøm).