Jakten på prinsessa

Riksteatret
man. 30 sep. 18.00
Kulturhuset Ælvespeilet
Hovedscenen
man. 30. sep.
18.00
Billetter

Høstens store musikalopplevelse for hele familien

Velkommen inn i en magisk eventyrverden! Bli med på en reise fullpakket med spennende overraskelser, morsomme karakterer og uforglemmelig musikk.

Glem alt du trodde du visste om prinser og prinsesser, konger og hekser. «Jakten på Prinsessa» er historien om Prinsessa som lengter etter å følge sine egne drømmer og gjøre det som passer for henne. Hvorfor skal hun gjøre alt Kongen befaler?

Riksteatret byr på en hjertevarm musikal for hele gjengen. En opplevelse som samler venner og familie til eventyrlig moro og forhekset magi!

Fra «The Sound of Music» og «Miss Saigon» på Folketeateret, «Billy Elliot» på Den Nationale Scene, «The Book of Mormon» på Det Norske Teatret har vi sikret noen av de beste vi har på dagens musikalscener. 

Gøy for alle som liker å drømme seg bort!
Passer best for alle over seks år. Velkommen skal dere være.

 

Har du lyst til å høre noe av musikken? Lytt her

Forestillingslengde: 1 time 50 minutter (inkludert pause).

Kom gjerne i litt god tid før forestillingen starter. Vi har overraskelser i foajeen!

 

Urpremiere i Oslo, Nydalen 19. september 2024

Turnépremiere i Grimstad 25. september 2024

Med Andrea Rymoen, Emilie Tverbak, Numa Edema Norderhaug og Hans Magnus Hildershavn Rye m.fl.

Av Thomas Jørstad-Pettersen. Komponist og musikalsk ansvarlig Lars Henrik Aarnes. Regissør Lars Jacobsen. Scenograf Mari Lotherington. KostymedesignerIngrid Nylander. Koreograf Thea Bay. Lysdesigner Silje Grimstad. LyddesignerMorten Haug Serigstad. Musikkprodusent Peter Olsson. Dramaturg Idun Vik. Produsent Silje Vigerust Vinjar. Manus er utviklet med støtte fra Dramatikkens hus.

Produsert av Riksteatret i samarbeid med Den Nationale Scene.