Personvernerklæring for Kulturhuset Ælvespeilet

Personvernerklæringen beskriver hvordan Kulturhuset Ælvespeilet samler inn og bruker personopplysninger. Ansvaret for å bestemme formålet med behandling i Kulturhuset Ælvespeilet er delegert fra rådmannen, til kultursjefen. Kulturhuset Ælvespeilet, ved salgsansvarlig, er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger.

Erklæringen inneholder opplysninger du har krav på når det samles inn opplysninger fra Ælvespeilets nettsted (personopplysningsloven § 19) og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger (personopplysningsloven § 18 1. ledd).

Behandling av personopplysninger på www.elvespeilet.no

Salgsansvarlig  har det daglige ansvaret for Kulturhuset Ælvespeilets behandlinger av personopplysninger på elvespeilet.no med mindre annet er oppgitt. Det er frivillig for den som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester. Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert. PEPPERED er Ælvespeilets databehandler og er vår leverandør for utvikling og vedlikehold av nettstedet.

Ælvespeilet sender ut nyhetsbrev og servicemeldinger. Som påmeldt får du programinformasjon og tilbud på epost, samt servicemeldinger på SMS. Antall utsendelser vil avhenge av repertoar og service-hendelser.

For å motta nyhetsbrevet registrerer du kun din e-postadresse. PEPPERED er databehandler for nyhetsbrevet. E-postadressen lagres i en egen database. Adressen deles ikke med andre og slettes når du sier opp abonnementet. Epost-adressen benyttes kun til Ælvespeilets epostutsendelser.

Behandling av personopplysninger i billettsystemet TIXLY og kortbehandler NETS.

TIXLY er en billettpartner på det skandinaviske markedet som håndterer og selger billetter til Ælvespeilets arrangementer. TIXLY er representert på det europeiske markedet.

Personopplysningene som behandles er billettkjøpers for- og etternavn, adresse, sted, postnummer, land, telefon og epost. Opplysningene er knyttet til kjøpshistorikk.

Formålet med behandlingen er utsendelse av billetter pr. epost, identifisering av eierskap til billetter og kontaktpunkt ved avlysninger o.l.

Valgfri lagring av utløpsdato på ledsagerbevis og antall tilknyttede ledsagere gir mulighet for kjøp av slike billetter over telefon. Det er også mulig å kjøpe billetter i Ælvespeilets utsalg uten å gi fra seg personopplysninger.

TIXLY sine vilkår og betingelser finner du her.

NETS tilbyr Nordens største utvalg av enkle og sikre betalingsløsninger på nett og er i dag er Nordens ledende betalingsleverandør, representert i 20 land med over 15 000 kunder og over 2 milliarder transaksjoner.

NETS sine vilkår og betingelser finner du her.

Nettstatistikk

Informasjonskapsler: (cookies) er små tekstfiler som plasseres på din datamaskin når du laster ned en nettside. Ælvespeilet.no bruker cookies fra følgende firmaer: Google Analytics, Meta og Tixly.

Google analytics: Ælvespeilet.no bruker bruker Google Analytics for å se hvordan brukere benytter nettsiden; F.eks. tidsbruk, sidevalg, demografi, geografi, interesser og teknologi. Informasjonen benyttes til å lage statistikker og måle besøkstall.

Meta: Ælvespeilet.no benytter en pixel fra Meta som måler responsen på Facebook annonser og Den benyttes til å optimalisere annonsekampanjer ved å måle responsen på våre annonser.

Personvernerklæring for Porsgrunn kommune

Les oppdatert personvernerklæring for Porsgrunn Kommune her.