Scene:Bluss: The Fear Fair Feast Edition

PIT
on. 7 juni 16:00 - 18:00
Friteatret
Gratis
on. 7 juni
16:00 - 18:00
Gratis

Scene:Bluss er en tverrfaglig plattform for å generere eksperimentelle, kollektive prosjekter som alltid har en ny form, en ny edition. I år oppretter vi et alternativt tivoli midt i byen, hvor kunstnere valgt via en open call, lager sine egne versjoner av boder, attraksjoner og vrengte underholdningsformer. Og i midten; et dekket langbord…

Det blir overdådige kakeinstallasjoner, det blir “Feast of Fools”, et enigmatorium, en demon sauna, fremmede forbindelser og følelsesladde forbannelser. Det blir konsert, fellesmiddag og masse masse mer! Fear Fair Feast er et sted å henge, en sansereise; En berg-og-dal-bane av følelser og sosiale opplevelser. Det er en festival i festivalen.

Fear Fair Feast er et sted å henge, en sansereise, en berg-og-dal-bane av følelser og sosiale opplevelser. Det er en festival i festivalen.

Vi insisterer vi på å holde fast ved fantasien, selv når det ikke er noe igjen å forestille seg. I en tid hvor alt er usikkert og ingenting er overraskende vil vi i felleskap bruke vår frykt som produktiv kraft!

Med bla Kristine Utne Stiberg, Muza De La Luz, Alejandro Chellet, Karoline Amalie Severinsen, Mohammed Lehry, Waldane Walker, Moa Marklund, Cajsa Godée, Einar Ottestad, Guro Brudvik Dalene, Javon Bennett, Heiki Riipinen, dragongirl, Maren Saedi og Marie Ursin.

PIT festivalpass
Kjøp festivalpass og få rabatt gjennom hele festivalen.