Louis Jacoby

Konserten du har med deg i sjela lenge etterpå.
Sommerspeilet
lø. 15 juli 19:00 - 20:30
Sommerspeilet
lø. 15 juli
19:00 - 20:30
Billetter

Visepoeten, låtskriveren, kåsøren og ølhunden med bass-stemmen, Louis Jacoby - og superbassisten Terje Støldal er blitt et to-spann som muntert kaller seg for "Guttebassene".

Sammen fyller de scener og kulturhus med stor suksess hvor de skaper magi i ord og toner- en forunderlig stemning med masse humor og tekster som går under huden på publikum.

Louis Jacoby er kjent for viser som «Hverdag» (kåret til en av norges nasjonalviser), radiosuksessen «Litt Gammal», vinner av Reiseradioens sommervise konkurranse, «En Sommer Er Aldri Over», «Puslespill», «Måneskinn» m. fl.

Et stort reportoir som handler om skjærgård, kystkultur, unger, kjærlighet, øl, miljø - og tekster som har gjort ham til Prøysenprisvinner og innehaver av Herman Wildenveys poesipris samt  tittelen, «Årets Ølhund» for «Den Store Ølviseboka» og albumet «Ølviser Fra En Fyllepenn».

Han har hele 10 albumutgivelser og 23 000 viseentusiaster følger ham på FB hvor du finner en mengde av hans låter og videoer.

Konsertene er en egen opplevelse, med mye moro - og med et emosjonelt spenn som gir deg en vemodig tåre i øyekroken i det ene øyeblikket, og et latteranfall i det neste.

Jacobys konserter har du med deg i sjela lenge etterpå.