Teatro Delusio: Familie Flöz (d)

PIT
ti. 6 juni - on. 7 juni
ti. 6 juni
-
on. 7 juni

Noen teaterøyeblikk blir stående og lyse i minnet. Familie Flöz besøkte PIT med Teatro Delusio i 2009, og er aldri blitt glemt. De etterlot virkelig minnet om et gyllent teaterøyeblikk. Så til glede for de mange som har spurt om når den kommer tilbake, og for heldige, nye seere, har vi gleden av å få dem tilbake i år, 14 år senere!

Velkommen til teater i teateret!

Et berømt ensemble triumferer på scenen kveld etter kveld med fektescener, dødelige intriger og arier fra den udødelige operalitteraturen. I mørket bak scenen jobber de tre scenearbeiderne.

Teatro Delusio er en burlesk og morsom, men også melankolsk, historie om livet til de som jobber i skyggene bak scenen. En kveld siver magien gjennom bakteppet og gir liv til drømmer og fantasier. Et gjenferd går igjen, kjærlighet oppstår - og blir borte, og selv døden får applaus ….

Familie Flöz er et Berlin-basert ensemble, som forener teater og dans, akrobatikk og miming, masker og musikk. De tre skuespillerne i Teatro Delusio skaper til sammen 29 roller på scenen.

I denne kritikerroste forestillingen beviser Familie Flöz til fulle at det er mulig å si alt – uten å si ett eneste ord!

(5 på terningen) « … stemningsfull og vanvittig morsom.» - Edinburgh Guide

«… fantastisk og utrolig morsom karakterkomedie.» - The Guardian


Av: Paco Gonzales, Björn Leese, Hajo Schüler, Michael Vogel
Regi: Michael Vogel
Medv: Andres Angulo, Johannes Strubenvoll, Thomas von Ouwerkerk
Masker: Hajo Schüler
Scenografi: Michael Vogel
Kostymer: Eliseu R. Weide
Lyddesign: Dirk Schröder
Lysdesign: Reinhard Hubert

PIT festivalpass
Kjøp festivalpass og få rabatt gjennom hele festivalen.