Hør'a dagbok!

En familiemusikal med hiphop, humor og varme
Riksteatret
fr. 21 april 17:00 og 18:00
fr. 21 april
17:00 og 18:00

Nansi er ikke så god i norsk. Hun får tips om å begynne å skrive dagbok – akkurat som han i En pingles dagbok – og går motvillig med på det. Egentlig har hun annet å gjøre. Nansi drømmer nemlig om å bli Norges største rap-stjerne!  

Hør’a, dagbok er en historie om å være ny i Norge. Om en kul jente som er full av pågangsmot og minst like tøff som mobberne i klassen. Hun er småfrekk og stor i kjeften, og stiller alltid opp for de svake.

“Nansi trosser dysleksi og de kule gutta på skolen for å bli rap-stjerne. Dette er Tøyen-versjonen av Tonje Glimmerdal i et halsbrekkende originalt Oslo-språk. Barneboka er full av humor, hjertevarme og nye referanser til mat og musikk.” skrev VG om boken og ga terningkast 6.

Ta med venner, naboer og folk du er glad i når Riksteatret kommer til ditt kulturhus. På mange av spillestedene inviterer vi alle som skal se forestilling til gratis hiphop-kurs i foajeen. Hør’a, dagbok blir en musikal som åpner øyne, ører og hjerter for hvem vi er i Norge akkurat nå. Håper vi sees!

Passer for alle over 6 år. Forestillingslengde: 2 timer (inkludert pause).

På scenen
Samantha Gurah, Hans Magnus Hildershavn Rye, Vegard Bjørsmo, Kim Fairchild, Marianne Hetland og Emil Rodrigo Jørgensen

Team
Idé, konsept og komponist: Amina Sewali. Regissør: Anders T. Andersen. Scenograf og kostymedesigner: Dagny Drage Kleiva. Lysdesigner: Agnethe Tellefsen. Lysdesignerprotesje: Shiva Sherveh. Lyddesigner: Knut Sævik. Koreograf: Amie Mbye. Videodesigner: Simon M Valentine. Dramaturg: Rania Broud. Produsent: Silje Vigerust Vinjar. Av Amina Sewali. Produsert av Riksteatret i samarbeid med Hålogaland Teater og Oslo Nye Teater, på turné med Riksteatret og Hålogaland Teater.

 

 

KOM OG DANS FØR FORESTILLING!
GRATIS DANSESESSION MED AMIE MBYE

PÅMELDING/GRATISBILLETT OVENFOR (KUN 30 PLASSER I SAL3)

60 minutter før forestillingsstart kan 30 heldige bli med på en dansesession med danser og koreograf Amie Mbye- helt gratis! (Egen billett ovenfor).

Amie gir deg en innføring i hvordan å finne din indre groove og du får muligheten til å lære deg et utdrag av dansen fra forestillingen. Timen er tilpasset barn med og uten erfaring fra alderen 6 til 10 år, med en varighet på 30 minutter.

Amie er en norsk-gambisk dansekunster, koreograf og pedagog med base i Oslo og som jobber mellom Oslo, Paris, Barcelona og Dakar. Amie er grunnlegger og medlem av dansekollektivet B16, som er et anerkjent dansekollektiv i Streetdancescenen i Norge. 

Under er et digitalt program, som også kan sees på riksteaterets hjemmeside https://www.riksteatret.no/program-hor-a-dagbok