Julelattergalla

Lisa Tønne, Henrik Fladseth og Rasmus Wold
fr. 2 des. 19:00 - 21:00
Kulturhuset Ælvespeilet
Hovedscenen
fr. 2 des.
19:00 - 21:00
Billetter

Julen er reddet!

Vi er overlykkelige over å kunne fortelle dere at 02. desember blir det Jule-Lattergalla i Ælvespeilet!

I år består ensemblet av Lisa Tønne, Henrik Fladseth og Rasmus Wold - en fantastisk kvinkvartett med komikere som garantert vil lage en morsom forestilling fullstappet med nettopp jul og latter!
 
Lisa Tønne er Frekk og varm, intelligent og morsom, og med en språklig eleganse som overgår det meste i norsk stand up for tiden.
Et humorfenomen som trollbinder publikum hver gang hun åpner kjeften. Enten hun står alene på scenen som standupkomiker, i tospann med Sigrid Bonde Tusvik i Tusvik & Tønne, eller som en komplett musikalartist i ”Tordenskjold – En alle tiders trønder” på Trøndelag Teater. 
Lisa er uredd, spontan, kjapp i replikken og innehar en gudbenådet evne til å harselere med det meste.
I løpet av sin innholdsrike karriere har hun oppnådd tilnærmet alt en komiker kan drømme om.
 
Henrik Fladseth, med sin unike men samtidig folkelige stil, blir nevnt som et av de virkelig store humortalentene i Norge, og han er godt rustet til å takle ethvert publikum.
Tidlig i karrieren satt Henrik opp sitt eget soloshow, «Kverulant», og kort tid etter ble han å se på skjermen i programmer som «Komiprisen", «Senkveld", «Brille» og med sitt eget sketsjeshow «Sølvrekka»(TV2), som han skapte sammen med revygruppen «Kristiania Ablegøyemakeri». 
I 2017 og 2018 medvirket han i «Feelgoods humorgalla,» sammen med Thomas Giertsen, Bård Tufte Johansen, Atle Antonsen, Robert Stoltenberg og Are Kalvø. 
I 2018 spilte han i den kritikerroste NRK-serien «Oslo zoo,» og i 2019 var han å se i «Hellums kro» på samme kanal, og i «Spårtsklubben" på VGTV.

Rasmus Wold er et stjerneskudd som får et stadig større publikum gjennom fantastisk morsom og intelligent standup og imponerende innsats i gullrekka på NRK.
En ung komiker som allerede er godt etablert som standupkomiker. Han fikk sitt gjennombrudd på Lattergalla 2016 da han delte scene med blant annet Otto Jespersen, Hans Morten Hansen og Jon Niklas Rønning. To år senere var han en del av Julelatter sammen med Nicolay Ramm og Jørgen Ep, som ble en en av tidenes største publikumssuksesser på Klubbscenen.
Rasmus er i tillegg fast paneldeltager i Ramm, ferdig, gå! som nå går inn i sin andre sesong på NRK1, og er dessuten en profilert Liverpool-fan som stadig dukker opp i ulike sportsprogrammer. Han var nylig på norgesturné med sitt første soloshow «Sportsidiot» som høstet strålende tilbakemeldinger fra publikum!