Unfinished Business + The Plague

fr. 23 sep. 20:00 - 22:30
Kulturhuset Ælvespeilet
Scene II
Tidligere arrangement
fr. 23 sep.
20:00 - 22:30
Tidligere arrangement

“Unfinished Business” er et nytt alternativ rock/punkrock band fra Grenland som avslutter sin sommer-turne på Ælvespeilet. Bandet består av både erfarne og utdannede musikere, kjent fra etablerte band som f.eks «Loose Ends», eller som soloartister.

Unfinished Business er: Bao Nguyen (Lead Vokal & Gitar), Lars Aadne Gulliksen (Lead Gitar), Sindre Tofte Giske (Bass & Vokal), Mikael Blomberg (Trommer & Vokal), Keith Rikard Paredes (Keyboard & Vokal). Med seg har de den dyktige gjestevokalisten “Xanatis” (Marlene Jelmert).

Unfinished Business har opptrådt på alt fra små pub-scener som Mariannes, Lundetangen og Kafe K, til større konsertscener som Parkbiografen, Ibsenhuset, Ælvespeilet og Wrightegaarden. På repertoaret finner vi alternativ rock og punkrock med inspirasjon fra band som Green Day, My Chemical Romance og Radiohead.

Support for anledningen er det unge, men erfarne punkrock bandet «The Plague» som spiller en energisk versjon av rock, et sted mellom punk og indie. Bandet gjorde sin første gig på RiP på tampen av 2019 og Liam, Ask, Johannes og Chris har både fått spilletid og omtale på NRK Urørt, og deltatt på to vinylutgivelser som samler norsk punk i år.