Knut Marius & Band

Fra «6393» Tomrefjord til Neil Young og Pavarotti
to. 23 mars 19:00 - 21:00
Kulturhuset Ælvespeilet
Hovedscenen
to. 23 mars
19:00 - 21:00
Billetter

Den sjarmerende Tomrefjordingen tok Norge med storm, da han med seier i Stjernekamp atter en gang beviste at han er en av Norges beste vokalister. Hans første soloalbum på Norsk  «6393» slippes 3 februar. 

I alle år har Knut Marius sunget på engelsk. Nå har han for første gang begynt å skrive på Norsk, og da på egen dialekt. Etter tre intense og lærerike år med oppturer og nedturer er endelig resultatet her. Albumet heter «6393», og er postnummeret til Tomrefjord. Utgangspunktet for albumet er å ta tak i det nære fundamentet i livet. Derfor handler denne om hjembygda, nære mellommenneskelige relasjoner og kjærlighet både på godt og vondt. Vi får også høre Cockers «With a little help from my friends» og Knut Marius' egen rykende ferske versjon av Neil Youngs «Rocking in the free world. 

Med fantastiske musikere og produsenter er det nå et sound som bygger opp under formidlinga til den sjelfulle romsdalingen. 

Konserten vil inneholde hele albumet, Stjernekamp og tidligere utgivelser. Vi skal fra populære egne utgivelser som «Kan du hjelpe me og hjelpe og «Komme heim» til Nessun Dorma, Run to the hills og Anthem. En variert konsert med musikk som gjør at Knut Marius er der han er i dag.
Velkommen! 

 

På scenen:

Vokal: Knut Marius Djupvik
Trommer: Marius Simonsen
Bass: Jonny Sjo
Gitar: Tommy Kristiansen 
Tangenter: Haakon-Marius Pettersen