Sultanens sønn

Barnespeilet
lø. 28 jan. 12:00 - 12:30
Kulturhuset Ælvespeilet
Scene II
lø. 28 jan.
12:00 - 12:30
Billetter

Den kjente sjøfarer-familien Crovetto blir invitert til Sultanens rike. Langt utpå havet oppdager de at den yngste gutten, Pancho Crovetto, har gjemt seg med i lasten, og han blir derfor med til Sultanens rike.

Under et besøk hos Sultanen, blir lille Pancho nysgjerrig på Sultanens Sønn, Al-Aziz, som ser ut til å skjule en hemmelighet. Lille Pancho bestemmer seg for å finne ut hva slags hemmelighet AlAziz skjuler.

Forestillingen starter som en fortellerstund før en magisk glasskule og arabisk musikk bringer oss til tidspunktet der disse 2 karakterene møtes. Deres reise i å bli kjent utspiller seg videre med musikk, sang, sirkus og et flyvende teppe i et humørfylt og lekent samspill.

Varighet: ca 30 min

Av/med: Safaa og Diego

Den irakiske musikeren Safaa Al-Saadi og den chilenske nysirkusartisten Diego Belda har arbeidet sammen siden 2005. Nå har de sammen skrevet, komponert og koreografert historien om Sultanens Sønn. Publikum vil få høre Safaa’s egenkomponerte musikk, med røtter som strekker seg til gamle Mesopotamia, fremført på keybord, tabla, tamburin og ney (arabisk fløyte) Diego vil vise frem sirkusferdigheter som balansering, objektmanipulasjon og sjonglering med glasskule, paraply, baller og hatter.