Kriminell Høst og Horst

Kriminell Høst og Horst
ti. 15 nov. 19:00 - 21:00
Bibliotek
ti. 15 nov.
19:00 - 21:00
Billetter

Jørn Lier Horst: 

Skriver mysteriene nordmenn ikke får nok av! Den tidligere etterforskningslederen er nå forfatter på heltid og har gjort sin fiktive politimann, William Wisting, til rikskjendis.

Serien om Wisting har solgt over tre millioner bøker i Norge og er filmatisert med Sven Nordin i hovedrollen.

Horst sine kriminalromaner er preget av erfaring med miljøet og metodene han skriver om. Samtidig kjennetegnes bøkene av politiske og samfunnskommenterende undertekster.

Bøkene hans er oversatt til 33 språk.

Johan Høst: 

“En nasjon i sjakk» er virkelig et sjakktrekk av en debutbok. Den seilte rett inn på bestselgerlistene da den kom ut i vinter, og fikk anmelderne til å finne fram superlativene.

Norges statsminister blir kidnappet. Terroristen stiller bare ett krav. At politikerne som sitter ved makten, spiller et sjakkparti om statsministerens liv. Brikkene representerer personer i statens tjeneste eller samfunnstopper. Hver gang terroristen tar en brikke, må et menneske bøte med livet.  

«For et sjokk av en sjakkbok! Johan Høst debuterer med en heidundrende vellykket krim der alle brikkene på brettet flyttes rundt med mesterhånd.» [Terningkast 6] Sindre Hovdenakk, VG.