Team Bachstad "på TURné"

fr. 10 mars 18:30 - 20:00
Kulturhuset Ælvespeilet
Hovedscenen
fr. 10 mars
18:30 - 20:00
Billetter

Den populære duoen Øystein Bache og Rune Gokstad har siden 2011 tatt med TV-seerne på en rekke reiser verden rundt – alltid på utradisjonelt vis. Nå får publikum muligheten til å oppleve Team Bachstad «live»!

Åtte sesonger har gått på TV så langt og på tampen av året er sesong ni i gang på NRK1 med Team Bachstad. I samarbeid med NRK inviteres det til et talk-show hvor publikum blir med på en nær halvannen time lang reise, i levende live, med humor, filmklipp og historier som ikke kom med i programmene!

Deres åtte sesonger på NRK (https://tv.nrk.no/serie/team-bachstad) startet med en reise i en veteran-brannbil til Mongolia. I sesong to krysset de India på tvers i auto-rickshaw. Deretter ventet en kryssing av det søramerikanske kontinent i en godt brukt bruktbil. I sesong fire la de ut på en tur fra syd til nord i Finland i to knøttsmå vare-mopeder. Den femte sesongen ble tilbrakt i Indokina i en utrangert Land Cruiser som Forsvaret skulle gi til Norsk Folkehjelp i Kambodsja. Sesong seks dro de i østerled. I en 34 fots motorbåt skulle de seile på elver fra St Petersburg gjennom Russland, Hviterussland, Ukraina, over Svartehavet med Istanbul som mål. Også i sesong syv forflyttet de seg i det våte element når de besøkte en del øyer i Karibia. Koronaen satte en stopper for å reise utenlands i 2020 – da ble løsningen å dra Norge på langs i en elektrisk postbil.