fbpx
Untitled-1

Nytt på web

Av pki 18. februar 2021

I forbindelse med re-åpningen av huset har vi gjort en rekke oppdateringer på websiden. Det handler om mer enn nye farger. Siden er nå utformet for å fungere bedre både på både mobil og større skjermer.

Rett under banner-karusellen finner du et oppdatert felt for søk og filtrering. Søkefeltet gir deg svar mens du fyller inn søketeksten, slik at treff ramses opp umiddelbart. Med to påfølgende knapper kan du skifte mellom ordinær bildevisning og en listevisning med grunnleggende info hvor du raskt kan bla deg gjennom mange arrangementer. Til slutt ligger et filter hvor du kan sile arrangementer etter måned.

Når du klikker på et bilde åpnes mer informasjon i samme skjerm, med billettknapp, link til Facebook arrangement og kalenderknapp for å legge arrangementet inn i kalenderen din.

På lange arrangements-tekster har vi lagt inn en “les mer” knapp som åpner hele teksten. Da kan du velge om du vil lese alt eller scrolle videre nedover gjennom arrangementene. Og du slipper å klikke deg fram og tilbake mellom programoversikt og arrangementsider.

Bloggen du leser nå er også en del av denne oppdateringen. Her vil vi kommunisere stort og smått som skjer langs veien, og som ikke nødvendigvis relaterer seg til enkelt-arrangementer.

Målet er hele tiden å gjøre det enklere og raskere å orientere seg i et mangfold av arrangementer og alt annet som skjer på Ælvespeilet. Vi håper at oppdateringen faller i smak og gjør det litt enklere for deg å finne det du leter etter.