fbpx

Kurs og
konferanse

Ælvespeilet leverer konferanse-tjenester og events med catering fra Ælvespeilet Mat & Vinbar. Ring oss for ledige datoer på tlf. 93 01 48 95

Ælvespeilets  beliggenhet langs elven skaper en flott ramme for konferanser og events. Med lang erfaring og ny teknologi har vi det som trengs for å gjøre ditt arrangement til et minne for livet. 

Kapasitet

Ælvespeilet leverer kurs og konferanse-tjenester med kapasitet på inntil 403 deltakere i amfi. Hotellkapasitet er 243 rom innen tre minutters gangavstand.

Hovedscenen

Amfi: 403
Langbord: 220
Bankett: 210
Klasserom: 198

Scene II

Flatt gulv: 150
Amfi: 126
Langbord: 120
Bankett: 108
Klasserom: 84

 

Foajescene

Kaféoppsett: 174

Møterom

Sal 3, Bord/stoler: 20
Dedikert møterom: 12

Bemanning

Alt fra booking og planlegging til servering og teknisk avvikling blir ivaretatt av en profesjonell stab med solid erfaring. Ælvespeilet Mat & Vinbar leverer catering tjenester for enhver anledning.

Teknisk

Ælvespeilet er utstyrt for teknisk avansert avvikling i saler med en rekke konfigurasjonsmuligheter. Husets teknikere har lang erfaring fra større norske events. Ælvespeilet har satt en høy standard for kurs og konferanser i Grenland.

Sjekk ledige datoer:

Kulturhusleder: Erik Friesl
tlf. 93 01 48 95 / Send epost

Mat & drikke

Elvespeilet mat og vinbar leverer mat og drikke til møter, konferanser og banketter. Smakfulle retter leveres av en profesjonell stab.