fbpx

Harm & Hegseth World Tour! - Fredag 23. april Frøkedal & Familien Releasekonsert 14. mai

Ælvespeilet er stengt til 22.april.
Telefonbetjent resepsjon Tir-Tor, 13-15.30
Tlf. 35 54 70 05 | resepsjon@elvespeilet.no
Billetter på Servicenteret: Man-Fre: 09-15

Tønes er en av landets mest allsidige liveartister, og har siden starten i 1996 oppsøkt både hovedstaden og steder i geografien man ikke visste eksisterte opptil flere ganger. Alltid til humrende smil og dundrende applaus. Han har solgt ut med fullt band på alle landets store scener, spilt på de største scenene på de største festivalene. Og stått helt alene på årsmøtet i de fleste bondelag på Jæren.  

Tønes heter egentlig Frank Tønnesen, kommer fra det lille stedet Sokndal i Rogaland og er en av landets beste låtskrivere og tekstforfattere. I tekstene bruker han Sokndal-dialekt og forteller underfundige og humoristiske historier om små og store ting.

Tønes har gitt ut 8 album, 4 EP´er og skrevet egen bok. Han har vunnet Prøysenprisen, Dialektprisen og 3 Spellemannspriser (2 for Vise og 1 for tekstforfatter).

Alle har hatt et merkelig 2020 bak seg. Bare Tønes har et 2020 med teaterstykke, juleforestilling for 10 utsolgte hus og plateinnspilling bak seg. Derfor åpner han 2021 med ny plate, ny turné og genseren bak fram. Til 15 kulturhus kommer han i en ny mer intim setting, der ukulele fint kan komme til å bli en sentral del av settet.

Ja, også har han hanket inn tre Spellemannpriser. Hittil.

Aldersgrense 18 år, foto: Trond Ueland

Tønes med band

Fre 21. mai
kl. 20:00