fbpx

Sommerspeilet Se sommerens program

Ælvespeilet er stengt til 7. mai.
Telefonbetjent resepsjon Tir-Tor, 13-15.30
Tlf. 35 54 70 05 | resepsjon@elvespeilet.no
Billetter på Servicenteret: Man-Fre: 09-15

Thom Hell har gjennom en årrekke vært en av Norges mest populære og produktive artister. Som sanger, produsent og låtskriver har han gitt ut ni studioalbum, mottatt tre Spellemannpriser, sjarmert hele Norge i «Hver gang vi møtes» og vunnet «Det store korslaget».

Hans plate «Happy Rabbit» ble mottatt med stående ovasjoner av britisk presse og i 2019 ga han ut hele tre album.

Thom Hell har en lang og innholdsrik karriere bak seg og har gjennom årene blitt en velkjent og godt likt artist. Ved siden av egne utgivelser har han medvirket på en rekke suksessfulle samarbeid, bl.a. med artister som Marit Larsen, Jonas Fjeld, Marte Wulff og Jonas Alaska.

Thom Hell henter mye inspirasjon fra 60- og 70-tallet, og ut fra denne forankringen har han jobbet frem et særegent og vellydende musikalsk uttrykk. 2021 blir et travelt år for Thom. Han gir ut sitt tiende album der singlene «Take Me to the Night» og «See the Sun» allerede er sluppet. Til sommeren og høsten legger han ut på en omfattende turné.

Til Sommerspeilet kommer Thom Hell med en kvartett der han har med seg Ronny Yttrehus på gitar, Robert Post på bass/ vokal og Bjarte Jørgensen på trommer/ vokal.

Thom Hell

Lør 10. jul
kl. 19:00