Telefonbetjent resepsjon: Tir-Tor: 11.30-15.30
Tlf. 35 54 70 05 | resepsjon@elvespeilet.no
Åpen Kafé: Tir: 11-19 | Ons-Lør: 11-22 | Søn: 12-19

Igor Dunderovic Trio spiller Balkanjazz, norske viser og fersk satire i sommersola.

Igor har i år fått være med i PITs storsatsing “Herøya 1984” i rollen som “tvangsarbeider fra Balkan som endte opp i Norge i 1943”. 70 år senere er det akkurat der han er og sommer-brenner i ælvegjenskinn etter å fortelle den og mange andre historier med hjelp av fantastiske balkanjazz-musikere fra Porsgrunn og Larvik.

Igor Dunderovic er norsk dramatiker og visesanger fra Vinter-OL i Sarajevo. Han har skrevet og produsert teater og musikalske forestillinger for både barn og voksne, utgitt musikkalbum, har en spellemansnominasjon og er kåret blant 100 norske forbilder med minoritetsbakgrunn. Han har gjestet NRK, P1, P2, P3, TV Norske Talenter, God Morgen Norge, Eides språksjov, samt varmet opp seminarer for politikere og kunstnere og gjort forestillinger på scener og skoler fra Nordkapp til Dubrovnik.

Besetning:
Igor Dunderovic – fortelling / egg
Nenad Mihajlovic – gitar / vokal
Adthe Marku – tangenter/ bass

Gjesteartister

“PARADA MADAÍL FRA PORTUGAL” – For å sette de Balkanske toner og rytmer i kontrast og sammenheng, så har Igor invitert to musikere fra det helt motsatte hjørnet av Europa. Marta Parada og Luis Madail (gitar/vokal) bor i Grenland og bruker kveldene til å synge Portugisisk tradisjonsmusikk og Sør-amerikanske standarder, og har endelig en anledning til å dele sin nostalgi med sommerporsgrunns ælvegjennskinn.

• Værforbehold. Ved dårlig vær flytter vi arrangementet inn. Vi oppfordrer alle til å kjøpe billetter på forhånd.

Sommerspeilet – Igor Dunderovic trio

Lør 16. jul
kl. 19:00