Telefonbetjent resepsjon: Tir-Tor: 11.30-15.30
Tlf. 35 54 70 05 | resepsjon@elvespeilet.no
Åpen Kafé: Tir: 11-19 | Ons-Lør: 11-22 | Søn: 12-19

Aleksander Walmann er kjent for de fleste og i år er han tilbake på Ælvespeilets sommerscene.

I 2012 deltok han i første sesong av The Voice, hvor han endte på 2. plass i finalen. I etterkant har han samarbeidet med ulike produsenter og artister og utviklet seg både som låtskriver og artist. Han har varmet opp for navn som Sondre Lerche, Thom Hell, Sivert Høyem og gjort en lang rekke egne konserter, festivaler og events.

Du har også hørt ham i animerte filmer og serier og i storfilmen Rio 2 som stemmen til karakteren Roberto (Bruno Mars i originalversjonen).

Aleksander henter inspirasjon fra sjangere som folk, hip-hop, elektronika, med musikalske referanser til Ed Sheeran, Bon Iver, Matt Corby, John Mayer, Jack Garratt og Ben Howard.

I tillegg til egne utgivelser har han medvirket på utgivelser for en rekke norske artister, og i 2017 deltok han i Eurovision Song Contest med JOWST på en svært respektabel 10. Plass.

Samme år deltok han i Stjernekamp på NRK og mottok ros for sine prestasjoner i alt fra Opera til Country.

I mars 2018 deltok Aleksander igjen i Melodi Grand Prix, denne gangen på egen hånd, med låta ”Talk To The Hand”. Han kom videre til gullfinalen, men Rybak trakk det lengste strået dette året.

Siden 2020 har Aleksander utgitt musikk på norsk, som radio-favoritten «5 minutter». I år er det planlagt EP med de siste utgivelsene sammen med nye låter.

• Værforbehold. Ved dårlig vær flytter vi arrangementet inn. Vi oppfordrer alle til å kjøpe billetter på forhånd.

Sommerspeilet – Aleksander Walmann

Fre 22. jul
kl. 19:00