fbpx

Resepsjon er sommer-stengt til 19. august.
Billetter på Servicesenteret: Man-Fre: 09-15
resepsjon@elvespeilet.no

Sofie og Tristan er en duo fra Skien og Porsgrunn. Sammen spiller de hovedsaklig viser og andre låter på norsk – både norske covers av engelske låter og “norsk på norsk”. Hva forteller visene vårs? Hvilke temaer går igjen og har de endra seg med tida? I løpet av 90 minutter får publikum være med på et dykk ned i visebøkenes verden. Det spilles både gammelt og nytt, som duo er de opptatt av formidling og spilleglede.

Etter tre år på musikklinja, med sang og piano som hovedinstrument, reiser Sofie (19) til Bergen for å studere ved Griegakademiet. Her skal hun ta en master i musikkterapi. Hun har sunget så lenge hun kan huske. På scenen syns hun historiefortelling er spesielt viktig – målet er å bevege og engasjere med musikken. Tristan spiller gitar og skal begynne på sitt andre år ved musikklinja. Da han var bare seks år gammel begynte han å spille for Pål Jensen. I musikken er Øystein Sunde og Lars Winnerbäck to store idoler. Han har hatt flere minneverdige opptredener, blant annet da han spilte seg til semifinalen i “Norske Talenter 2017”.

Selv om duoen ikke har spilt sammen i mer enn litt over et år, har de alt rukket å få mye scene-erfaring sammen. De har spilt på frittstående UKM-eventer, hatt to egne skolekonserter og en egen konsert i Brekkeparken m.m. I juni, juli og august er de klare for en konsertsommer bla. med den Kulturelle Spaserstokken – og de skal varme opp for selveste “Hedvig Mollestad Trio” – men nå er de spente og klare for å spille på Sommerspeilet; “Viseboka og andre fortellinger på 90minutter”

Det er begrenset antall billetter! Hent her

Sofie & Tristan

Tor 5. aug
kl. 19:00