fbpx

Resepsjon er sommer-stengt til 19. august.
Billetter på Servicesenteret: Man-Fre: 09-15
resepsjon@elvespeilet.no

Memory Town er bandet som spiller de gode gamle låtene og de evige slagerne fra 50, 60 og 70 tallet, og inviterer til et fyrverkeri av en forestilling for gammel og ung.

Bli med gutta og deres gjeste-artister tilbake til de gode ti-årene, der låtene satte seg skikkelig på hjernen og musikken virkelig fikk foten til å svinge.

Foruten bandet og deres gjeste-artister er «Sputnik» og Guri Schanke æres-gjester under denne konserten.

Velkommen til «a walk down memory lane» i Ælvespeilet!.

Musikalsk ansvarlig: Espen Gjelstad Gundersen

Guri Schanke er en av Norges mest allsidige artister med erfaring fra musikaler, revy, show, konserter og foredrag. Guri er kjent for sin teaterkarriere, særlig i revyer og musikaler. I tillegg til å ha spilt store roller i en rekke teaterstykker, har hun også vært med i TV-serier som Hotel Cæsar og TV2s Skal vi danse. I 2007 vant Guri Schanke den norske finalen av Melodi Grand Prix med låten «Ven a bailar conmigo». Hun var i 1988 med i den norske oppsetningen av Les Misérables som Eponine. I 1990 spilte hun rollen Betty Løvberg i ABC-teater-oppsetningen av forviklingskomedien Den spanske flue. En av forestillingene er udødeliggjort gjennom NRK-opptak som fremvises hvert år i romjulen. Hun har hatt stor suksess med Showgirls og Showgirls must go on, samt foredraget «Slapp av, det ordner seg!» på konferanser og eventer.

On The Road Again

Ons 15. sep
kl. 19:30