fbpx

Resepsjon er sommer-stengt til 19. august.
Billetter på Servicesenteret: Man-Fre: 09-15
resepsjon@elvespeilet.no

Memory Town er bandet som spiller de gode gamle låtene og de evige slagerne fra 50, 60 og 70 tallet, og inviterer til et fyrverkeri av en forestilling for gammel og ung.

Bli med gutta og deres gjeste-artister tilbake til de gode ti-årene, der låtene satte seg skikkelig på hjernen og musikken virkelig fikk foten til å svinge.

Foruten bandet og deres gjeste-artister er Anita Hegerland æresgjest under denne konserten.
Velkommen til «a walk down memory lane» i Ælvespeilet.

Musikalsk ansvarlig: Espen Gjelstad Gundersen

Anita Hegerland

Anita Hegerland er en av Norges og Skandinavias mest folkekjære og suksessfulle artister gjennom tidene. Hun har en av Norges topp-5 største karrierer av alle soloartister i Norge og Skandinavia. I 2019-2021 markerer hun sitt internasjonale 50-års jubileum i musikken. Hennes karriere er både historisk, unik og imponerende i hele Skandinavia. Helt eventyrlig! Hun er Norges mestselgende soloartist på plate og hennes stemme har vært solgt på over 30 millioner plater over hele verden. Over 7 millioner som solo-salg og over 23 millioner samleplater alene og sammen med Roy Black og Mike Oldfield.
Anita gjør mellom 100-150 små og store årlige konserter nasjonalt og internasjonalt og er en meget kjær artist i Tyskland der hun årlig gjester radio- og TV-show.

On The Road Again

Ons 3. nov
kl. 19:30