fbpx

Telefonbetjent resepsjon: Tir-Tor: 11.30-15.30
Tlf. 35 54 70 05 | resepsjon@elvespeilet.no
Billettsalg Servicesenteret: Man-Fre: 09-15
Kafé: Tir: 11-19 | Ons-Lør: 11-22 | Søn: 12-19

Julekonsert med Monica Fossedal Lauritsen og StjerneSolist Yngve Søberg, samt Solistkvartetten fra NRK’s guttekor, Sølvguttene.

Kvelden byr på tradisjoner av vakre juletoner og gode historier. Du vil garantert føle den varme julestemningen etter endt konserten. Samt lover artistene gåsehud garanti- dette blir en vakker, intimt og tradisjonsbundet konsert.

Yngve Søberg er fast Solist på Den Norske Opera. Hele Norge knyttet han til sitt hjerte da han sang inn julen på NRK med Sølvguttene samt på operataket 17 mai i år. Søberg har også en International karriere som gjør at han opptrer på mange av Europas store Operahus. Dette er Norges fremste sanger som du primært finner i Operahusene, men som nå kommer til Porsgrunn for en liten intimkonsert.

Monica Fossedal Lauritsen er en kjent sanger i Telemark/Vestfold. Hun har stått på flere scener med store aktører innen klassisk musikk. Siden 2015 har hun vært produsent for flere konserter over hele Norge. Nå er hun Daglig Leder av det prestisjefulle selskapet HN Production As

På scenen

Solister Yngve Søberg, Monica Fossedal Lauritsen og Fredrik Otterstad. Solistkvartetten fra NRK’s guttekor, Sølvguttene. Det hele holdes sammen av Pianister Reza Aghamir og Rune Klakegg. 

Reza Aghamir er en Dirigent og Pianist som blir hyppig brukt av de anerkjente klassiske aktører rundt hele Norge. I tillegg til hans utrolige mangfold på klaviaturet er han dirigent for Reza e i Ragazzi og General Volcals. Reza hadde også ledelse av det anerkjente Gli Scapoli- et mannskor som ble nominert til spellemannsprisen. Reza og Yngve har jobbet sammen i over ti år og holdt utallige konserter over det ganske land.

Rune Klakegg er en kjent Jazzmusiker og komponist i Norge. Han er en brilliant pianist som brukes flittig av mange kjente artister i forskjellige sjangre. Han fikk NOPA-prisen Årets verk i 1995 for «pamplemousse». Klakegg har undervist i Jazzpiano ved Underversistet i Oslo.

Pause (Ca. 20 min.)

Samarbeidspartner er Sparebanken Din 

Avlyst

Monica’s Jul med Stjernesolist og gode venner

Fre 10. des
kl. 19:00