fbpx

SPEILET SOMMER UNNI WILHELMSEN HILDE & ESPEN THOM HELL DET NEDSABLEDE COMPAGNIET Les mer HANSEN/RANDOW

Telefonbetjent resepsjon Tir-Tor, 13-15.30
Tlf. 35 54 70 05 | resepsjon@elvespeilet.no
Billetter på Servicenteret: Man-Fre: 09-15

Dissa gutta gir sitt publikum, såvel som seg selv, en lun og god stemning som rammen rundt det musikalske uttrykket. Og i bunn ligger over 40 års fartstid, kjærligheten til musikken og artisteriet. Samt det ganske så store, sjanger-spredte og varierte reportoaret. Låner du ørene til “Erik & Paul”, får du høre så mangt, ja alt fra Bob Dylan til Bob Marley, fra John Lennon til John Mayer, fra Johnny Cash til Johnny Thunders og mye mer. Fremført av dyktige musikanter med stor kjærlighet for det å såvel underholde som å spille på sitt instrument.

PAUL ALLEN:

Den ennå relativt unge P. Allen har rukket mye på disse årene. Fra rock og hardrock-band til musicals og teater.
Og som de fleste har fått med seg, hans deltagelse i The Voice, Norges beste stemme, på TV2.

Se link: http://www.youtube.com/watch?v=2PYTBMUI_oo&feature=plcp & http://www.youtube.com/watch?v=zHp8gUe1fag&feature=plcp

– Musikken jeg vokste opp med var ikke barneplater med Torbjørn Egner eller Smurfene. Jeg hadde en ulykkelig barndom sånn. Fikk bare høre Solomon Burke, Elvis, Ray Charles, Marvin Gaye o.l. har Paul Allen sagt i et intervju.

Dette er en artist som absolutt ikke er redd for å dele med seg selv på scenen.

ERIK NORHEIM:

Opprinnelig fra Grenland/Siljan, men bor for tiden i Kristiansand hvor han studerer musikk og jobber som gitarlærer og freelance-gitarist på Østlandet.

En aktiv musiker med nærmere 20 års erfaring på sitt instrument, og spiller nå fast med det norgesaktuelle rockebandet Absinth og Paul Allen i både duo og bandformat (Paul Allen and his Little BIG Band).

Vikar i eventbandene “Hitparade” og “The Radio”. Tidligere fast gitarist i “dr.chet” og spiller mye jobber med de rundt omkring, bla. med Bård Helgerud i duoen “Six strings down”.

En allsidig musiker og sideman som har vært gjennom de fleste stilartene, og som sammen med Paul sørger for å få publikum til å trives best mulig på konsert.

Det er begrenset antall billetter! Hent her

Erik & Paul

Tor 29. jul
kl. 19:00