fbpx

Halvdan Sivertsen På tur opp og turné Pang Riksteatret Harm & Hegseth World Tour! Chris Holsten Med fullt band

Smittevern | Les oppdatert

Telefonbetjent resepsjon Man-Tor, 13-15.30
Dørene åpner én time før alle forestillinger.
Billetter på Servicenteret: Man-Fre: 09-15
Tlf. 35 54 70 05 | resepsjon@elvespeilet.no

Er det noen som ettertrykkelig har bevist at man kan skrive hitter og fortsatt ha begge beina i jazzen, må det være bassist og vokalist Ellen Andrea Wang.

Hun har en særegen sound som er både vital, fengende og melodiøs. Med et sjangerkryssende uttrykk har hun utmerket seg som en oppfinnsom kunstner som blander stiler på enestående måter. Fra samarbeid med Sting, Manu Katché og Marilyn Mazur, til opptreden med spellemannsvinnende gruppe GURLS, til egne prosjekter som Pixel og Ellen Andrea Wang trio, dyrker Wang konsekvent smakfull jazz og pop på nye kreative måter. Musikken hennes balanserer det lyriske med det grove-baserte, akustiske med det elektriske, noe som resulterer i en unik moderne sound. Hun har i løpet av de siste årene etablert seg som en av landets aller mest interessante og profilerte musikere med stor anerkjennelse utover Norges grenser i samarbeid med folk som Sting, Manu Katché og Marilyn Mazur, samt det ypperste sjiktet av norske jazzmusikere.

I 2013 etablerte hun Ellen Andrea Wang Trio som lanserte sin første plate “Diving” i 2014. Ellen Andrea Wang fikk stor internasjonal oppmerksomhet rundt platen som var hennes første utgivelse i eget navn, og hun ble etter kort tid utropt til «One of the five best young female jazz musicians» av den britiske avisen The Guardian. Trioens foreløpig siste plate “Blank Out” kom i 2017 til flotte kritikker. Musikken befinner seg et sted i grenselandet mellom jazz og rock/soul med bred appell fremført av et knippe strålende musikere og med Ellen Andrea Wangs klare personlige stempel som komponist, bassist og vokalist.

Ellen Andrea Wang: Bass/vokal
Andreas Ulvo: Piano/synth
Erland Dalen: Trommer.
Lydtekniker: David Solheim på turnéen.

Aldersgrense: 18 år. 

Ellen Andrea Wang Trio

Ons 7. apr
kl. 21:00