fbpx

Telefonbetjent resepsjon: Tir-Tor: 11.30-15.30
Tlf. 35 54 70 05 | resepsjon@elvespeilet.no
Billettsalg Servicesenteret: Man-Fre: 09-15
Kafé: Tir: 11-19 | Ons-Lør: 11-22 | Søn: 12-19

Bli med Oslo salongorkester på vårens hyggeligste konsertopplevelse! Ensemblet er ett av de få som tar vare på underholdningsmusikken fra tidligere tider og garantist for at musikken blir fremført med høyeste kvalitet. Musikken er vakker og variert.

Oslo salongorkester ble startet i 2009 og består av 8 profesjonelle musikere som blant annet har holdt konserter i Gamle Logen i Oslo, Store Studio i NRK og har årlige konserter for sykehjemsbeboere. Musikken er variert og består av evergreens, viser og jazzmelodier.

Kapellmester Siv Grønlie , var tidligere fast ansatt som fiolinist i Bergen filharmoniske orkester, men har siden 2007 vært frilans i Oslo og har blant annet jobbet med Kork, Oslo filharmonien og Den Norske Operas orkester.

På denne konserten vil du høre Oslo salongorkester, under ledelse av Siv Grønlie, fremføre kjente og kjære melodier. Musikken er arrangert og tilrettelagt for orkesteret av Karl Grønlie.
Her vil du blant annet få høre Song of Songs, Maggedutti og jeg, Melodie Beguine ,12th Street Rag og Dreamy afternoon.

Mange av melodiene ble fremført på restauranter og cafeer i tidligere tider, og mye av musikken ble også spilt i NRKs legendariske radioprogram, Meloditimen.

Sangsolist: Nina Gromstad
Konferansier: Jan Fredrik Heyerdahl, NRK

Pause

Foto: PD

« Dreamy Afternoon» Til minne om Karl Grønlie

Søn 3. apr
kl. 18:00