fbpx

Resepsjon er sommer-stengt til 19. august.
Billetter på Servicesenteret: Man-Fre: 09-15
resepsjon@elvespeilet.no

Randi Mossing og Per R. Syversen er duoen Coleminkai. Det er Per på spesialstemt akustisk gitar og Randi på vokal. Sammen lager de ny musikk.

På lanseringskonserten for albumet Confluence, sa publikum dette:

“Utrolig fint sammensatte cordrekker, og klangresultatet av den spesielle stemmingen av gitaren var helt nydelig. Per spiller som en gud». (Helge Songe)

«Varmt og tilstedeværende. En tvillingsjel til Radka Toneff» (Tone Fedt)

«En dåm av Pentangle. Men likevel noe annet som er lysere og som bare fortsetter opp og ut, som buen i et kast. (G. Lello)

«Jeg sier bare wow, føles som å være vektløs å kunne fly ut. (Britt Eva Eggerud)

MUSIKALSKE STRØMNINGER FLYTER SAMMEN

Inspirasjonen til dette nye musikalske konseptet kommer fra elvene som møter innsjøene og furuskogenes fargespill oppunder Hardangervidda.

Coleminkai er en by med gatelys, Coleminkai er dypet av fuglens hjerte, Coleminkai er en glitrende elv, Coleminkai er hudløs og gjennomsiktig.

Per bruker teknikker fra Van Halen og hard-rock. Han implementerer dette i en symbiose med stemmen til Randi. Gitarspillet er inspirert av Al DiMeola, Sergio Altamura, og har en kjærlighet til jazz, blues og folkemusikk.

Randis sang responderer på gitarklangene med fløyel som tøyler landskap vi skimter av og til. Randi finner sin inspirasjon hos Radka Toneff, Billie Holiday og Sidsel Endresen, men har samtidig med seg et skimmer av folketoner og blå soul.

Velkommen til en akustisk, rolig og annerledes konsert.

COLEMINKAI Randi Mossing og Per R. Syversen. www.randimossing.no
Foto: Fotograf Jacobsen

COLEMINKAI – spiller skogen og synger elva.

Fre 8. okt
kl. 21:00