fbpx

Telefonbetjent resepsjon: Tir-Tor: 11.30-15.30
Tlf. 35 54 70 05 | resepsjon@elvespeilet.no
Billettsalg Servicesenteret: Man-Fre: 09-15
Kafé: Tir: 11-19 | Ons-Lør: 11-22 | Søn: 12-19

Chris Holsten

Dato tor 18. nov - tor 18. nov Kr 395 - 395 ,-
Scene Hovedscenen Arrangør Nordic Live

De siste årene har gitt mange oppturer for Chris Holsten fra Lillestrøm. Vinteren 2020 var han en av syv solide artister som var med i TV2s suksessprogram  «Hver gang vi møtes», der publikum ble vitne til sterke musikalske øyeblikk, åtte lørdager på rad.

Kort tid etter fulgte det en rekke utgivelser fra artisten, ledet an med hitlåten ‘Wish I Never Met You’ som herjet på radiolistene, før den etterlengtede EP-debuten ‘Cold Hearts’ kom i april.

Med EP-slipp i ryggen og suksess fra «Hver gang vi møtes» tok Chris det musikalsk videre i duett med Frida Ånnevik med den norske tolkningen av «If The World Was Ending» (JP Saxe & Julia Michaels). «Hvis verden» fikk umiddelbart enorm respons fra publikum og strømmet til platinum knappe fire måneder etter slipp.

Det er på scenen multi-talentet trives aller best og Chris Holsten har virkelig fått vist det norske folk hvilken fenomenal liveartist han er. Klubbturnè og en rekke festivaler stod på trappene for artisten da Covid-19 brøt ut og satt en stopper for de fleste kulturarrangementer. Tiden har den unge artisten brukt godt og to nye låter er utgitt parallelt med jubileumssesong på «Hver gang vi møtes».

Etter flere utsettelser er Holsten og hans musikere klare til å ta scene og publikum med på festen, når dørene endelig åpnes.

https://open.spotify.com/artist/63Dir7MyAhpGcHU3rOh3uF?si=_sxXOcc3TqikJ5xcnLAWUw

https://youtu.be/T6XM9qh36R0

Ståkonsert

Chris Holsten

Tor 18. nov
kl. 19:00