Telefonbetjent resepsjon: Tir-Tor: 11.30-15.30
Tlf. 35 54 70 05 | resepsjon@elvespeilet.no
Åpen Kafé: Tir: 11-19 | Ons-Lør: 11-22 | Søn: 12-19

Caroline Bonnet m/ Erik & Paul

Caroline Bonnet er en Oslo-basert artist og låtskriver opprinnelig fra Porsgrunn. Hun har mange jern i ilden og driver blant annet sin egen podkast om musikkbransjen. Caroline har i mange år vært aktiv med konserter og skriving av eget materiale. Hun har gitt ut forskjellige type låter de siste årene som soloartist, men under pandemien og fremover har fokuset vært og er på bandprosjektet Bonnie And The Jets hvor Caroline er frontfigur. Bandet slipper sitt debutalbum sensommer 2022.

Carolines artistiske uttrykk og stemme er et resultat av en gospel- og bluesinspirert bakgrunn og som låtskriver beveger hun seg i et landskap som berører flere genre. Internasjonal bakgrunn og erfaring preger også hennes formidling og uttrykk. Caroline har samarbeidet mye med Paul tidligere og ser frem til et nytt musikalsk møte på Ælvespeilet.

“…med en stemme som er like rå som den er inderlig, får du en blanding av tøff rock/soul/blues med ekthet og lidenskap fra Caroline.” (- Birthe Carlsen, Horten Blues Club).

Spotify: Bonnie And The Jets
https://open.spotify.com/artist/2kXiC4vZtVdKBMngxjpatV?si=hWBFpahDQZGFGMcYl9ot5Q

Caroline Bonnet:
https://open.spotify.com/artist/5PyJu4FeJc66ctjbjgDR4K?si=MIoTnzPSRBqef6Zu0Q4dF

Facebook: https://www.facebook.com/bonnieandthejetsmusic
https://www.facebook.com/CarolineBonnetMusic/Youtube: https://youtu.be/R3YC02csGnA


Erik & Paul

En duo med trøkk, feeling, humor og di “riktige” låtene.
Som du kansje ikke engang viste du ville høre?

– Erik Norheim: akk.gitar, sang og kor

– Paul Allen: sang, munnspill, gitar og kor

Dissa gutta gir sitt publikum såvel som seg selv en lun å god stemning som rammen rundt det musikalske uttrykket. Og i bunn ligger over 45 års fartstid, kjærligheten til artisteriet og det ganske så store, sjanger-spredte og varierte reportoaret. Låner du bort ørene dine til “Erik & Paul”, får du høre så mangt, ja alt fra Bob Dylan til Bob Marley, fra John Lennon til John Mayer, fra Johnny Cash til Johnny Thunders og MYE mer. Fremført av dyktige musikanter med stor kjærlighet for det å såvel underholde som å spille på sitt instrument.

– Paul Allen
Aktiv sanger og bandleder i nærmere 20 år. Den ennå relativt unge P.A. har rukket mye på disse årene. Fra rock og hardrock-band til musicals og teater.
Ja, han skjeggete fra The Voice
Allroundartisten fra Heistad, Telemark hadde dratt i gang sin egen, seige versjon av Beatleslåta ”Drive My Car”, og den sjølsikre tekstlinja: Yes I’m gonna be a Star, var helt på sin plass.
Følgende fengende singeler sluppet tidligere sammen med elektronica-duoen ”mi9bank”: “Summer Lover” og “Sunshine on a cloudy day”
Og oktober 2017 ga Paul ut en singel på norsk for første gang, #angstmaskin

Dette er en artist som absolutt ikke er redd for å dele med seg selv på scenen.

– Erik Norheim
Erik Norheim er Siljan gutt, men bor nå i Skien. Han jobber som gitarlærer og freelancegitarist. Og er flittig brukt av Div andre artister, band og show/musicals/teater.

En aktiv musiker med nærmere 20 års erfaring på sitt instrument. Kulturskole lærer og freelance gitarist.
Alt fra pop og viser til hard rock og heavy metal. Nå aktuell med bandet Heimveg.
Erik er en allsidig musiker og sideman, som har vært gjennom de fleste stilartene, og som sammen med Paul sørger for å få publikum til å trives…garantert!

• Værforbehold. Ved dårlig vær flytter vi arrangementet inn. Vi oppfordrer alle til å kjøpe billetter på forhånd.

Caroline Bonnet med Erik og Paul

Fre 8. jul
kl. 19:00