fbpx

SPEILET SOMMER UNNI WILHELMSEN HILDE & ESPEN THOM HELL DET NEDSABLEDE COMPAGNIET Les mer HANSEN/RANDOW

Telefonbetjent resepsjon Tir-Tor, 13-15.30
Tlf. 35 54 70 05 | resepsjon@elvespeilet.no
Billetter på Servicenteret: Man-Fre: 09-15

Apocalipstick NOW / APO oppsto i skogen i Bamble, og har gjennom årene forstyrret skogens stillhet med sine melodiske grunge/post-rock inspirerte låter.

Denne gangen blir det annerledes! Bort med tunge trommer og rungende bass! De byr på en sjeldenhet av en aften! Et helt nytt uttrykk! Fremdeles med punch der det trengs, men også et helt nytt univers hvor Cecilies upolerte vokal leder an i et nytt landskap. Bli med dem på reisen inn i det ukjente, hvor vreng blir byttet ut med en ømhet og sårbarhet de ikke har vist frem før nå.

APO – med noen variasjoner i besetningen har de spilt sammen en årrekke. Medlemmene fikk formet sine musikalske preferanser på 80-90- og tidlig 2000-tallet, uten at de nødvendigvis lar seg begrense av det. Hos dette bandet får man litt av det meste. Det er innspill av grunge, post-rock, metal, pop og punk, da ingen av medlemmene er særlig komfortable innenfor rammer. Denne salige blandingen ender likevel opp i fengende låter med deres “sound”.

Bandet består av:

Per Kristian Berg Holene – trommer
Frode Moen – gitar
Cecilie Smith Jensen – vokal
Mads Kvien – gitar
Harald Wingård – bass.

Låtene blir jammet frem i øvingslokalet, hvor alle medlemmer setter sitt preg på dem, gamle som nye. Låtene består ofte av grunge/post-rock inspirerte gitarer, tunge trommer og rullende bass riff, en vegg av lyd sentrert rundt en upolert kvinnelig vokal.

Denne gangen har de begitt seg ut på ukjent farvann og gjør alle låtene + noen overraskelser akustiske og begir seg ut på denne reisen med stor iver. Dette blir en kveld både de og publikum sent vil glemme.

APO – A perculiar orchestra

Apocalipstick NOW

Fre 27. aug
kl. 19:00