Turbotroll

Turbotroll inviterer til fest!
Barnespeilet
lø. 3 feb. 12:00 - 12:40
Kulturhuset Ælvespeilet
Scene II
lø. 3. feb.
12:00 - 12:40
Billetter

Musikkgleden bobler over når Turbotroll inviterer til fest. Når trollene vil «Danse, danse, danse» er det vanskelig å ikke la seg rive med!

I over ti år har den smårampete kvartetten underholdt små og store over hele landet med sine sprudlende musikkforestillinger. Sjokolade, tåfis, spøkelser og blinkesko er selvsagte ingredienser når de byr opp til dans. Turbotroll består av karakterene Føzz, Rumle og to “kriblekropper” som spiller på alt fra bass og trommer til hageslanger. Sammen utgjør de en fin gjeng som ikke er redd for å by på seg selv.

Melodier og tekster er skrevet på barnas premisser. Hvem fant opp innestemmen? Hva er greia med appelsin i sjokoladen? Trollene har også sin egen hyllest til alle verdens kosedyr. Her skal det være gøy å synge med! Allsanggaranti blir det i alle fall med låten “Tåfis” som har over 1 million avspillinger på Spotify alene. Til nå har Turbotroll gitt ut to album og en singel. Snart kommer det enda mer musikk, denne gangen syns de bilturen er litt lang - er vi ikke fremme snart?
Konserten er svært interaktiv, så her kan alt skje!

På scenen:
Rumle: Tone Rekdal Sperre
Føzz: Christin Bastiansen
Kriblekroppene: Geir Kristian Breivik og Ole Morten Sommer

Passer for barn fra 3-8 år, men musikken kan fort lokke fram barnet i større kropper også. 
Forestillingslengde: 40 minutter