Stian Johansen og John Olav Hovde med band, liksom

lø. 21 okt. 21:00 - 22:30
Kulturhuset Ælvespeilet
Scene II
lø. 21. okt.
21:00 - 22:30
Billetter

Opplev rock, dikt og diktrock med Stian Johansen og John Olav Hovde og "Band, liksom"! Bli med på en unik konsert med to av Telemarks mest spennende artister som har skapt sin egen sjanger av musikk inspirert av alt fra Tom Waits til Odd Børretzen. 

De siste åra har Stian Johansen fra Skien og musiker John Olav Hovde fra Brevik lagd musikk sammen. I februar 2021 ga de ut sin første singel, «Den som ikke gråter nå er dau». Siden har de gitt ut fire singler, og våren 2023 ga de ut sin første EP, sammen med bandet, kalt Band, liksom.

Band, liksom består av erfarne og supergode musikere fra Telemark: Gøran Grini (tangenter), Stig Sjøstrøm (trommer) og Thomas Helgaseth (bass). Musikken er inspirert av så forskjellige artister som The Jayhawks, Arild Nyquist, Tom Waits, Odd Børretzen. Stian Johansen & John Olav Hovde med Band, liksom har spilt en rekke konserter i Vestfold og Telemark og Oslo de siste to åra, og endelig skal de spille i Porsgrunn!

Johansen har gitt ut roman, noveller og en rekke diktbøker. Siste bok er «Det trenger ikke være så
fint for min del», som kom våren 2023. For sin forrige bok, «Skilsmissedalen», fikk han terningkast 6 i TA og 5 i Stavanger Aftenblad.  Hovde ga høsten 2022 ut sitt tredje album under eget navn, «Eksil i Storgata». «Ypperlig heartland-rock på norsk», uttalte P13 etter Hovdes debutalbum, Fantomfeber fra 2017. Nikkene til Bruce Springsteen og Tom Petty er tydelige, men Hovde henter også inspirasjon fra artister som Håkan Hellström, Wilco og Lars Winnerbäck.

Dette er en konsert du ikke vil gå glipp av! Sikre deg billetter nå!