The Pit - TRIPLE CREAM COOKIE NIGHT

PIT
on. 5 juni 20.30
Friteatret
on. 5. juni
20.30
Billetter

The Pit er årets festivalkafe med alt det innebærer av mat, drikke, samvær, tilfeldige møter og pop-up innslag.

På menyen står buktaling, slam, historiefortelling, growling, kollektive lesninger og konserter … The Pit inviterer til å komme og gå, bli litt for lenge, bare ta en til og å sammen grave dypere. Følg med på nettet! Der oppdateres daglig forestillings- og mat-meny. 

Onsdag den 05.06 åpner vi The PIT – med et SMELL!  

TRE LAG med deilig søt, men syrlig lydkrem serveres til dere:  
Første laget består av ingen andre en Stina Fors!
"A Mouthful of Tongues"
Vi møter en vertinne i cowboystøvler og dress. Hennes mål: å samle publikum for en hyggestund. A Mouthful of Tongues er en magisk og absurd forestilling hvor stemmen virker som den er løsrevet fra kroppen. Gjennom buktaling, growling og dinosaurskrik får vi oppleve skapninger ingen noen tidligere har sett og høre språk ingen snakket før. Vi blir ledet inn i deliriske landskap med enorm presisjon og humor. 

Av og med: Stina Fors 

Varighet ca 40 min 

Stina Fors er selvlært trommeslager, ekstrem vokalist, koreograf og buktaler! Med sansen for det absurde og merkelige, lager hun uforutsigbare forestillinger fylt av rå kraft. På PIT får vi se både A Mouthful of Tongues og Stina Force, i tilegg til workshoppen Guttural voices (se Scene:Bluss for mer info) 

Andre laget er visket sammen av vår egen huspoet Marija Bliznac aka _blitzpoesi_, når hun disker opp til SLAM! Poesi kveld med selve norgesmesteren i slampoesi Patrick Raugstad, sámisk slampoet Ida Helene Benonisen og drag artivist og slam poet Ria the Revolution Rider!  

Siste laget mikser Roc Reodor, beatmasteren fra Skien. Med vri på klassiske hip hop mesterverker gir han dere en kraftig, men samtidig myk og langsom takk for kvelden.  

Kjenner dere smaken i munnen allerede? Det gjør vi.  

KJØP PERSONLIG FESTIVALPASS NÅ!

(Festivalpass gir 50% rabatt på én billett til alle forestillinger, unntatt En Sommernattsdrøm).