"MODIG"

Finn ditt hverdagsmot
to. 15 feb. 19:00 - 21:00
Kulturhuset Ælvespeilet
Hovedscenen
to. 15. feb.
19:00 - 21:00
Billetter

Svein Harald Røine, også kjent som Mr.Modig, tok publikum med storm da han satte opp forestillling på Chat Noir i 2023. Nå er han klar med sin egen Norgesturne med soloshowet  MODIG- Finn ditt hverdagsmot.

Han ble kåret til Årets Foredragsholder i Norge i 2022, og gjør seg bemerket som en av de beste historiefortellerne i landet, med en unik formidlingsevne.

Han er en av Norges mest etterspurte foredragsholdere, og har gjort seg bemerket for sin evne til å ta publikum med på en berg-og-dalbane i følelser. Fra hysterisk latter, via undring og ubehag, til klump i halsen og en tåre i øyekroken.  

Forestillingen hans treffer deg garantert i hjertet og hjernen, og får deg til å reflektere over eget liv, i tillegg til å skape en optimisme og tro på deg selv.  Du får troen på at du kan takle alt livet kaster imot deg. Nøkkelen ligger i å være MODIG i hverdagen! 

Her får du kombinasjonen av stand-up, teater, foredrag og show i en og samme pakke. Dette er så inspirerende og motiverende at ingen går uberørt fra en forestilling med Svein Harald. Og budskapet sitter i kroppen, kanskje livet ut! 

Det blir boksignering etter forestillingen.